Preturile afisate sunt pentru achitarea imediata. Pentru achitarea la termen, preturile pot sufieri modificari.

Situatii de urgenta

Vehicule

ARGO 8X8 750HDI EDIŢIA SPECIALĂ

Acest vehicul de teren tip amfibie, din Ediţia Specială, cu tracţiune pe 8 roţi este acţionat de un motor în patru timpi de 748cc, cu racier cu lichid OHV V-Twin, Kohler Aegis LH 775 de 30 CP (22 kV), motor pe injecţie benzină. Acesta are o capaitate de până la 1150 livre / 521 kg pe uscat sau 1000 livre / 454 kg pe apă, poate transporta 6 pasageri pe uscat, 4 pe apă şi prezintă o capacitate de tractare de 1800 livre / 816 kg.

Accesorii

Suport targă

Dedicat pentru toate modelele actuale 8×8 ARGO. Kitul targă poate fi ajustat pentru a permite repoziţionarea. Spătarul este rabatat pentru utilizarea tărgii şi poate fi pus din nou în poziţie verticală atunci când targa nu este utilizată. Nu poate fi folosit cu scaune cu suspensie sau manere sustinere pasageri.

Targă Ferno #9

Pentru a fi utilizat cu cadrul de asamblare ARGO. Disponibil numai pentru modelele 8×8. Nu poate fi folosit cu scaune cu suspensie sau manere sustinere pasageri.

Suport pentru targa Basket

Console pentru montarea targii Basket. Pentru a fi utilizat cu Ferno #9. Nu poate fi folosit cu scaune cu suspensie sau manere sustinere pasageri.

Incendii și operațiuni de salvare

Sistemul de interventie la incendiu ARGO – CET

Pompa centrifugala in doua trepte, motor Honda 6 CP, 33 ml de furtun și duză pt incendii in padure. Capacitate rezervor de apă 284 L apă și 19 L de spumă sistem cu spumă Scotty. Unitate mobila pentru pompieri- lupta împotriva incendiilor de vegetatie, zone greu accesibile.

Scroll to top